Klima servisi genel bir anlatım olarak bahsedilmesi gerekir ise klimaların kurulumu, montajı, dönemsel bakımları ve arızaları ile ilgili gerekli hizmetleri veren bir kuruluştur. Bu kuruluş içerisinde alanında uzman ekipler müşterilere 7/24 hizmet sağlamaktadırlar. Genel olarak bakıldığında her geçen gün artan iklimsel değişimler sonucunda sıcak ve soğuk havaların düzensiz, dalgalı bir biçimde ilerlemesinden doğan bir klima ihtiyacı söz konusu hale gelmektedir. Bununla birlikte klimalardaki artıştan doğan bir geniş tabanlı servis ağı sağlanmalıdır. Klimalarda oluşabilecek herhangi bir problemde klima servislerinin biz müşterilere sağladığı hizmetlerden bahsedilmesi gerekir ise kendilerine müşterinin satın aldığı klima markasına bağlı olarak klima yetkili servisleri anında kurulum açısından gerekli desteği sağlayarak ürün hakkındaki püf noktaları müşterilere daha detaylı bir şekilde uygulamalı olarak göstererek kendi hizmet verdiği alanda oluşabilecek hataların en başta önüne geçmeye yönelik bir çalışma gözler önüne serilmektedir.

Klima servisleri herhangi bir arıza durumunda örnek vermek gerekir ise klimalarımızdaki soğutucu gazın seviyesinin azalması veya havaların taşındığı borulardan herhangi birinde gerçekleşecek olan bir sıkıntıdan kaynaklı olarak anında servis tarafından merkezi çağrı sistemine yöneltilen bir şikayet sonucunda yetkili servis ekipleri iş yoğunluk durumlarına bağlı olarak müşterilere ne kısa sürede ve kaliteli hizmeti sunmak adına ziyarette bulunarak gerek duyulduğunda parça değişimlerinde gerek kendi firması adına gerekse adına çalıştığı müşteri adına en doğru ve garanti çözümleri sunarak hayata geçirmeyi görev edinmiş uzman ekiplerdir.

Klima servisleri garanti kapsamında bulunan veya bulunmayan müşterileri arasında bir ayrım gözetmeksizin sadece tek bir farkın maddi açıdan yetkili servis ücreti durumundan dolayı gelen ekiplerce ilk olarak klimalarında oluşacak belli aralıklarla yapılması gereken bakım ve onarım adına klimaların içlerini olabildiğince temiz hale getirip yağlanması gereken ve bazı hareketleri parçaların sağlamlığı ve sıkılığı kontrol edilerek bir sonraki bakım sürecine kadar müşteriyi zor durumda bırakacak etkileri olabildiğince minimum seviyelerde tutarak kaliteli hizmet anlayışların ve en üst seviyelerde bulunan müşteri memnuniyetini bir kez daha taze ve olabildiğince yüksek seviyelerde tutmayı amaç edinmişlerdir.

Previous article